2022-11-27

Dubbelvinst...


Att spela bowling är roligt, annars kan man ägna sig åt någon annan rolig sport. Fiske kanske ? Meka med bilen, då får du fundera på olja ibland. Man kan bli målare och bara tänka på profiler, nu närmar vi oss pudelns kärna. Oljeprofiler ! Hur man än försöker att finna det positiva i de olika oljeprofiler som vi har inom vår sport, framtagna av en teknisk kommitté med målsättningen att vi ska bli så mycket bättre bowlare, eller ? Har man inte roligt kan det vara svårt att bli bättre. Har det med erfarenhet att göra, lång erfarenhet kanske ska ge fördelar för att snabbt kunna korrigera ditt spel beroende på vilken oljeprofil du blir bjuden på. Nåväl, vi har några som hade roligt i A-lagets match mot gotlänningarna från Stånga. Matchen blev kanske inte så spännande, vi var nog ett nummer för stora och våra siffror klart bättre. 4-1, 5-0, 5-0 och 4-1 ger oss totalt 18-2, 6131 mot 5222 poäng. Speciellt roligt hade Roffe och Anso som båda klarade 800 gränsen. Vi får väl se nästa helg om vi möter ett annat motstånd då på Gotland.

B-laget togs sig an KK Strike på söndagen. här var det mer spänning i matchen. Ganska säker vinst i första serien, 1356 poäng mot 1314 poäng ger oss 3-2. Thomas och Gerd visade vägen med pari-serier. En mindre ökning till 1367 poäng och vinst med 4 pinnar som blir 4-1 och ledning med 7-3 efter två serier.Tredje och dagens lägsta resultat 1306 poäng men vi tappar bara två bord och totalen, ledning inför sista med 9-6. Nu visar laget var skåpet ska stå, eller rättare sagt var käglorna ska ligga, i gropen. Peter A och Yvonne avslutar båda med pari-serier. Peter A som toppade B-laget med fina 780 poäng. Glad var nog Gerd,som klämde till med 754 poäng.

Hål, split eller bubbla, många namn på "trevliga" uppställningar, eller ? Våra två lag hade i nämnda matcher 64 stycken sådana dj-vla uppställningar, ursäkta språket men beror alla dessa på oss spelare eller ska vi blanda in de så trevliga oljeprofilerna i resonemanget ? Rent matematiskt kan man säga att utan dessa tomrutor kunde vi varit en spelare mindre och ändå haft liknande resultat.

På tal om resultat, två matcher innebär två slutsiffror, denna omgång vann nummer 27 och 31. Vi gratulerar Felicia och Irene !


DN-EX Cupen på Nyårsafton !!!

Klubben betalar hela kalaset, DU har väl anmält DIG !!!