2020-05-14
NU HÄNDER DET GREJER !!!

Corona, f-n vad vi hatar dig ! Du har tagit ifrån oss vår bowling, det kan vi inte förlåta Corona. Men det finns ett ljus i tunneln. Med dessa ord vill jag på inget sätt förringa alla de som fallit offer för detta hänsynslösa virus. Var försiktiga därute !  

Styrelsen har genomfört ett möte, vi planerade inför framtiden. Optimister eller inte, vi måste leta efter ljuset.

Årsmöte för DN-Expressens IF Bowling planeras till 19 augusti 2020.

Klubbmästerskap del 2 planeras till första ligauppehållet i oktober 2020. Spelas på NBC Gullmarsplan, 6 serier.

Det beslutades att minska antalet lag, det befintliga 4-manna DN-Exp C läggs ned. Det pågår diskussioner bland damerna om spel i Allsvenska serien eller Stockholmsserien. Flera faktorer som påverkar slutgiltiga beslutet, långa resor vill damerna inte ha. Besked kommer så fort som möjligt.

DN-Expressen IF A, herrarnas A-lag har enligt beslut från Svenska Bowlingförbundet tilldelats en vakant plats i Div 2 till höstens seriespel. Det var vi mycket väl värda, nu ska vi visa att vi hör hemma i högre divisioner.

Vi vill informera om medlemmar som valt att avsluta sitt medlemskap i DN-Expressen IF. Leena Haapapuro, Christina Johansson, Leif Ljungqvist, Håkan Eriksson och Dennis Löfgren. Dennis som nyligen blev pappa till en liten flicka, vi gratulerar till det. Vi hoppas Dennis kommer tillbaka om ett år igen. Samtliga har också tackat nej till våra slutnummer-lotter. Hugade spekulanter kontaktar Lena.


Avslutar med att spela bowling kan man eller kvinna fortfarande göra, följer vi alla rekommendationer och håller avstånd fungerar det.