2018-05-11
Då har vi nått den dag som säsongens sista ligamatch har spelats. Herr A och Damerna var klara, men nu skulle vårt mixed lag avsluta säsongen. Hemmamatch mot BK Scott, inledningen är kanske inte strålande men tillräckligt bra för att ta en klar 4-1. Lasse och Dennis mest på hugget, båda över 200. Andra serien och tidigare nämnda båda nu under 150 ? Kjell däremot ville visa var skåpet ska stå, 234 poäng. Hasse B över 200 likaså. Ej liten höjning av totalen, gav en 3-2 och ledningen i matchen med 7-3. Tredje serien och Kjell fortsätter på den inslagna vägen med serier över 200 poäng, men ack så ensam. Två spelare på 180 resten ner i källaren. 1272 och laget släpper in Scott i matchen via 2-3. Behövs bara en pinne för oavgjort och två för vinst. De våra visade glöd eller var det dåligt med bränsle hos motståndarna. Vi vinner i alla fall två bord och tar de behövliga två poängen till matchvinst med 11-9. Kjell ensam herre på täppan över 800.

Nu är det bara arbete med SM och de sista dagarnas kvalspel. Vi ska mötas på Skanskvarn för vårt Årsmöte den 23 maj. Helgen efter ska alla 25 klasserna i SM spela final, då behövs det gubbar i hallen. Det behövs nog en och annan gumma också.

Passar på att önska alla en trevlig sommar, själv ska jag till Wien och spela bowling (ESBC). Därefter ska det bli mycket golf.

Ta hand om Er !


Tony