2017-10-15


Tänk att någon kan ha så rätt. Under tiden våra A-damer åker mot Hudiksvall tar sig Herr A an BK Joar. Undertecknad var ganska kaxig innan och satt på flygplan från Cypern istället för att bowla. Har nog aldrig tidigare varit mer övertygad att laget skulle ta hem full pott i Enköping. Spelet var måhända inte strålande men det behövdes inte heller. Tre gånger 4-1 i vår favör och grabbarna kunde slappna av lite i sista serien, bara 3-2 men en solklar seger med 15-5. Roffe matchbäst med 811 poäng. Noterbart och att komma ihåg inför nästa match, Peter hade det svårt i tredje serien och skrapade ihop 122 poäng.

Nu var det Herr A:s tur att sitta i bilar på väg mot Södertälje, då våra damer äntrade banorna i Hudik och mötet mot BK Elan. Det svängde och troligt var det en spännande match. 1-4 i första efter att ett bord torskat med 1 pinne. Bra vändning i andra medför 4-1 och 5-5 i matchen. Tredje blir jämnaste serien, minus 13 på bord ett, plus 45 på bord två, minus 30 på bord tre och plus 37 på bord fyra. De våra förlorar totalen med 1 pinne ! Tyvärr förlorar damerna även den sista med 2-3 och matchen med 9-11. Men vi kommer igen ! Lena på bra spelhumör med 777 poäng, bra jobbat.

Var Herr A framme i Södertälje ? Troligtvis och de satt och intog en läcker lunch och fick i sig fullt av strikeprotein. Finns det, vi ställer frågan till Peter som får svara vid senare tillfälle. Undertecknad var säker på full pott här också, vi brukar spela bra bowling i Bollhallen. Inledningen var lite trevande, bara 4-1 i första, Roffe och Mauri visade vägen med var sin pari serie. Matchen fortsätter och krossen blir total, 5-0 gånger tre och slutresultatet 19-1 ! Åter till Peter, hur gick det till ? Han avslutar med 255-228-257 för att klara 900-gränsen med 2 pinnar. Mauri, Roffe, Perry, Blomman och Håkan alla över 800 ! Gillar vi Bollhallen ännu mer ? Ångrar nästan attt jag satt på ett flyplan.

Söndag förmiddag och Mixed har hemmamatch mot BK Runan B. Det brukar vara en enkel match, så inledes denna också, efter tre serien var vi i ledning med 10-4. Matchvinst för de våra ! Sista rutan där Ann-Mari strikar, en av motståndarna får en tomruta och serien blir på det bordet vinst med 1 pinne. Klar seger i matchen med 11-8. Vi har tre spelare över 700, Dennis 757, Lasse 730 och Ove 707 poäng. Men, men, 117 tomrutor varav 30 hål. Vi jobbar på med att täcka rutorna.

Fyra lyckliga vinnare i slutsiffrorna, nr 02 Håkan, nr 59 Gert, nr 72 Yvonne och nr 90 Göran S. Grattis !
//TonyG