2017-09-01
Rapport från medlemsmötet den 30 aug.

Styrelsen informerade om KM, framlagt förslag innebär spel i Eskilstuna den 4 november. Mötet tillfrågades om antalet serier och det beslutades att KM spelas över 8 serier Eu. Kostnad blir för hotell dblrum 780 kr. SIngelrum 580 kr. Vi har ännu inte fått besked om middagen. Buss avgår från NBC Gullmarsplan. Anmälningslista kommer finnas på hallen.

Tony informerade om SM, SM kvalspel och finalspel börjar den 23 feb 2018 och avslutas 25 tom 27 maj med finalerna. Som arrangörsklubb förväntas vi bestå med funktionärer och eventuella sparringspelare. Mer info kommer.

UK Rofffe B drog sin strategi inför säsongens ligaspel. Han kommer ha ett "rullande" schema för deltagarna i Mixed laget.

Vi hade en lång  diskussion om klubbens slutsifferlotteri. Vi har en liten medlemsavgift i klubben och för att ekonomin ska gå ihop behövs det lite mer pengar. Slutsifferlotteriet ger ett stort överskott och för att det ska fungera har klubben beslutat att varje licensierad medlem ska ha två lotter. Det finns ett fåtal medlemmar som bara har en, styrelsen hoppas att dessa anmäler sig för ytterligare en lott.

Som avslutning önskade Roffe alla lycka till i ligaspelet som startar den 3 sep för MIxed laget med bortamatch mot BK Scott. Helgen efter kommer AIK Dam på besök och Herr A har dubbelmatch på bortabanor i hemmahallen.


//TonyG