2017-02-24


Styrelsemöte ger frågor inför framtiden.

Det stundar ett Klubbmästerskap, styrelsen vill uppmana så många som möjligt att samtidigt spela DM kval. Individuella DM som har finalspel 16-18 maj. Du får ett litet startbidrag om du startar i kvalet.

Klubbmästerskap som avgörs den 18 mars på NBC Gullmarsplan, anmälningslista finns på hallen. Antalet startande kommer bestämma både antal serier och starttider. Ju snabbare vi vet hur många som ska ställa upp, får ni alla besked om detta. Vi ska spela bowling och V5, tävla om kosing och lotter, köpa lotter och kanske något annat överraskande. Boka in 18 mars i din almanacka.

Framtiden, vad har den som kan påverka mitt och ditt val här i livet ? Har du svar på alla dina frågor är du en både lycklig och mycket ovanlig person. Men det är en fråga som du borde veta ditt svar på redan idag, licens i bowling. Du ska väl fortsätta spela bowling med kompisklubben DN/Expressen ?

SM i Bowling. Årets SM spelas i Västerås, vi hoppas att  många vill spela kvalspel den 14 april (Långfredagen).   Om ni svarar asap/sfsm (as soon as possible/så fort som möjligt) kan vi boka in oss.

Årsmöte, styrelsen beslutade att årsmötet avhålls den 1 Juni 2017, kl. 18.00 på Rest. Skanskvarn, Gullmarsplan.


//TonyG