2016-11-20

Snön den föll och Stockholm stod still, är man förvånad ?

Säsongens första samling med matcher för alla tre lagen efter varandra på hemmabanor. Det kan väl förhoppningsvis bara betyda vinster för de våra. Först ut Herr A som skulle visa KKT hur man tar ner käglor. Första serien ger oss en 4-1 efter bra spel på flera händer, en av oss spelade med fötterna, eller ? Säsongens lägsta serie som vi nu har glömt bort. Vi öser på i andra men käglorna står kvar för många av oss, massor av konstiga uppställningar och hål. Det ger motståndarna chansen att knipa en 5-0 och helt plötsligt ligger vi under i matchen. På dom igen, men återigen står våra hemmakäglor stadigt och vi förlorar tredje med 2-3 och nu krävs det en riktig uppryckning om vi ska vinna matchen. Det verkar som KKT gillar våra banor och några av deras spelare sätter strikeföljder och vi får återigen 2-3 i baken. 8-12 totalt och en sur förlust. Roffe och Blomman över 800-gränsen.Nya tag nästa lördag.

Dags för Mixed-laget att äntra banorna för match mot Bajen Fans F. Kan motståndarnas högljudhet ha påverkat spelarna, kanske men inte troligt. Däremot alla förstaslag som lämnade mycket att önska, lämnar man eller kvinna så många käglor blir det svårt att spärra. Etthundratretton tomrutor, varav 38 är hål, blir svårt att vinna matcher då. Vi hade tre rundor på 1200 och en på strax över 1300, motståndarna tvärtom. Nu blir det uppehåll, nästa match 4 december. Dennis ska nämnas som klarade 700-gränsen.

Tredje match för DN/Expressen och nu våra Damer A.  Full fart från början, dock lite smolk i kägelgropen då vi tappar ett bord. Resultat 1369 och en skön 4-1. Trenden från herr matchen visar sig även här, hade vi inte haft Emma som tillsammans med Lena vinner sitt bord med 125 poäng så hade 0-5 varit ett faktum. Nu blev det 2-3 och en fortsatt klar ledning.Tredje serien och dags för Irene att vakna till, tillsammans med Yvonne klar vinst på bordet likaså Ann och Anso vinner sitt bord, 3-2 i serien och totalt 9-6 i matchen. Avslutningen med tre bord över 350 poäng betyder matchvinst med 13-7. Två av damerna visade framfötterna ordentligt, Emma 803 poäng och Irene 763 poäng. Men återigen en bra laginsats och glädjande kan jag konstatera att antalet tomrutor är 65 st. och hälften av dessa är hål, det kan förvisso blev mycket färre men det är ett godkänt antal.

Slutsiffror fick vi tre stycken, 24-57-58. Vi gratulerar Birgitta, Ann-Mari och Bernt.