2016-02-21

Ligaspelet fortsätter !

Herr A inleder lördagens hemmamatcher. Motståndet kommer från Norrköping i form av BK Origo. Laget som leder sin serie och vi kommer kanske få en svår match. Hade det inte varit för Tony och Blomman som släppte två poäng så skulle vinsten blivit 20-0. Vi hade peppat upp oss ordentligt och spelet var det bästa för den här säsongen, vi inleder med tre gånger över 1600 poäng, 5-0, 4-1 och 5-0 och matchen var avgjord. Ytterligare en 4-1 och totalt 18-2, visst hade dom några bra bowlare i laget men i det stora hela gillade dom inte vårt underlag. Vi själva trivdes bra då vi har fyra man över 800, det är bara undertecknad som sladdar lite. Som tidigare noterats tar samtliga full pott förutom Tony och Blomman, bra där ! Det börjar dra ihop sig i kampen om Player of the Season, spännande !

Damerna i sin tur mötte Sandvikens AIK, motståndarna hade flera yngre förmågor som skruvade på ganska bra, dom hade inga problem med underlaget i alla fall. Ann stretade emot riktigt bra men tyvärr så gör en spelare inte ett lag. Förlust med 6-14 och serie toppen ser ut att bli tight.

Söndag förmiddag och B-laget möter Raa B. En jämn tillställning där våra motståndare hade marginalerna på sin sida. Av 16 bord vinner dom sex med en marginal mindre än 12 poäng, vårt lag vinner ett bord med så liten marginal. Roffe, Runo och Ove över 700-gränsen.