2015-11-28
Flamman släckt, Trol/Värtan besegrade och Herr A förnedrade.

Snabb sammanfattning av helgens liga. Vi börjar med Dam A som hade en enkel resa till 17-3 vinst mot BK Flamman. Brukar notera de bästa i varje match men med glädje konstatera att denna gång var det Ulla SS som var i topp. Förstå mig rätt nu, det är roligt att någon annan än våra tre fyra topptjejer visar framfötterna. Det är inte så mycket att skriva om matchen, våra damer var för bra för Flamman. Nu är det dags att förbereda sig inför jul och nyår då detta var sista matchen 2015.

B-laget begav sig till Lidingö för match mot Trol/Värtan B, tre övertygande bordsvinster i första serien, Gunnar A visade vägen. Andra serien var lite tätare, men ändå återigen 4-1 i vår favör. Tredje serien tappade vi två bord, marginalen var liten men ändock torsk. 3-2 i vår favör och matchen var avgjord. Motståndarna fick lite ordning på liret i sista serien och kunde vinna med 3-2. Totalt 13-7 till de våra och Gunnar i topp med 700.

Nu är det slut med det roliga, herr A som begav sig till Katrineholm och de flesta verkade laddade. Men det visade sig vara lösa skott i de flesta bössorna. Första matchen fanns det lite motstånd i de våra och vi tappar första seriens  total med 35 pinnar till en 2-3. 1598 poäng är hyfsat bra men inte tillräckligt. Det är svårt att ta bordet när motståndarna slår 532 poäng. Skam dem som ger sig, 1635 i andra men det räcker inte, fyra pinnar för lite och återigen en  2-3. Vi försöker men kan inte, tredje och fjärde slutar med 1-4 i baken och 6-14 totalt. Vi hade i alla fall tre man över 800, Tony i topp med 869. Nya tag mot Katrineholm AIK. Vad hände ? Luften, orken, kunnandet, viljan ? Så förnedrade har vi nog aldrig blivit tidigare.tre omgångar på 1300 och med glädje konstatera en avslutning över 1500 i alla fall. Torsken blev en "lax" 2-18. Hoppas så få som möjligt besöker vår hemsida och kollar resultaten. Utmattade ? svängtorsk ? Skruvlösa ? Fel boll val ? Dålig skärpa ? Bankrångel ? Hittar inget att skylla på.

Tony återigen i topp med 754 denna match.


Omgångens slutsifffror blev 16, 17, 42 och 64. Vi gratulerar Marianne, Masken, Runo och Roffe B.